"Hakekat Kayakinan Diri Manusa "

"Hakekat Kayakinan Diri Manusa "


Pesantren | Miftahul Huda 2 Ciamis, 

 

بِسْــــــــمِ اللَّــــــــهِ الرَّحْمَــــــــنِ الرَّحِيــــــــمِ


Kayakinan anu hadir dina diri bakal jadi kapercayaan jeung bakal jadi motivasi dina kahirupan lamun eta kayakinann di dorong ku kaimanan sabab timbulna motivasi karena apal jeung katingali tina hasil anu dilakukeun sanajan eta hasil hente nemrak jelas saperti ayana nikmat syurga anu bakal ku allah di pasihkeun sabalikan kayakinan anu teu di dorong ku kaimanan maka eta kayakinan bakal leungit timbul kaputus asaan rasa pesimis dugika leungitna rasa kabita, leungitna rasa hayang siga anu sejen malah leungitna rasa reseup pikeun ngalaksanakeun sagala parentah ti Allah.

 

Riyadloh : Malam Senin 
Edisi : 03 Maret 2019
Oleh : KH.Agus Malik An-Nawawi


0 Komentar

Tulis Komentar